Servicii

Depozitarea arhivelor

Soluțiile noastre de depozitare pun accentul pe securitate, siguranță și cele mai bune practici, asigurându-vă că toate înregistrările cu caracter vital sunt bine protejate și conservate.

Caracteristici

Spațiile de depozitare furnizate dispun atât de sisteme avansate de siguranță și securitate cât și de controlul mediului (temperatură și umiditate)

Beneficii

Externalizarea serviciilor de arhivare asigură reducerea costurilor, eliberarea spațiilor, accesul facil și permanent, transport și distrugere confidențială, la cerere.

Accesorii pentru administrare

Compania noastră vă pune la dispoziție o gamă largă de cutii și accesorii de depozitare astfel încât putem oferi soluția optimă fiecărui client.

Servicii Arhivare - Depozitarea Arhivelor

Prelucrare și organizare a fondului arhivistic

Fiecare societate deține obligația de a arhiva documentele conform legii. Compania Arhive Logistic Banat furnizează servicii de verificare, inventariere, selectare, ordonare, așezare în dosare și cutii a documentelor conform legilor în vigoare.

Selecționare

Selecționarea documentelor se efectuează pe baza nomenclatorului arhivistic. În cazul în care clientul nu deține unul, Arhive Logistic oferă consultanță gratuită în conceperea lui.

Prelucrare și inventariere documente

Procesul de inventariere presupune organizarea și indexarea documentelor urmată de introducerea într-un inventar electronic.

Arhivare si indexare electronica a documentelor

Soluțiile de arhivare electronică a documentelor presupun conversia documentelor fizice în format digital și stocarea lor securizată facilitând astfel organizarea facilă a documentelor unei companii și accesul permanent.

Funcționalități

Sistemul de arhivare electronică și administrare a documentelor presupune un proces de conversie a acestora din format fizic urmând ca accesul căutarea, localizarea și redarea informației să fie facilă și rapidă.

Beneficii

Beneficiile sistemului digital sunt reprezentate de reducerile costurilor, reducerea timpului de căutare crescând astfel eficiența companiei.

Servicii Arhivare - Arhivare si indexare electronica a documentelor
Servicii Arhivare - Servicii de management și accesul la documente și înregistrări

Servicii de management și accesul la documente și înregistrări

Pentru a facilita accesul la rapid la documente, compania Arhive Logistic dispune de propriul serviciu de livrare în condiții de siguranță și în cel mai scurt timp.

Serviciu de livrare standard

Cererile primite între 08:30 și 10:00 se onorează în aceeași zi iar cele înregistrate după ora 10:00 vor fi onorate a doua zi.

Serviciu de livrare urgentă

Solicitările urgente primite între 08:30 și 14:00 vor fi livrate în termen de 3 ore.

Alte servicii de acces la documente

Alte servicii oferite sunt cele de acces al documentelor în camera de studiu a spațiului de depozitare și transmiterea documentelor prin fax sau e-mail.

Contactați-ne

13 + 8 =

Arhive Logistic Banat SRL

Spl. Nistrului, Nr. 1, Cam. 9

300092 Timișoara

Depozit Arhive Logistic Banat SRL

Parc Industrial Eurorent

Str. Polonă, Nr. 2

Telefon

0722 449 943

E-mail

arhive@arhivelogistic.ro